5651 Loglama Programı

5651 Loglama Programı , modem yada firewall cihazlarınızın ürettiği logları ayrı bir pc üzerine kurulan yazılımlar ile 5651 kanuna uygun olarak düzenleyen programlardır.

5651 Loglama Programları tüm ihtiyaçlarınızı istenilen düzeyde karşılayacak kapasiteye sahip değildir. Dolpway 5651 Loglama cihazı ile internet üzerindeki tüm hareketlerin. Loglarını 5651 sayılı yasa uygun bir biçimde tutar.

Ayrıca  5651 Loglama programının yapamadığı  ve devlet tarafından kesin olarak istenen log kayıt imzalama özelliğini Dolpway 5651 cihazımızda bulabilirsiniz.,

İnternet Logları Ne Amaçla Tutuluyor ?

5651 Logları , internet üzerinde işlenebilecek yasal suçları (kumar,küfür, müstehcen siteler,dolandırıcılık vb.). Kayıt altına almak ve sizi bu suçlardan korumak amacıyla işletmenizde bulundurulması gereken en önemli cihazdır.

5651 Loglama cihazında suçlar nasıl tespit edilir ?

Her internet sağlaycısı olan firmanın size veridiği  dış IP  vardır .Yasal bir suç işlendiğinde öncelikle dış IP den lokasyon tespiti yapılır . İnternetinizi birden fazla cihaz kullanıyorsa  ve bünyenizde bulunan Dolpway 5651 loglama cihazınız yoksa işlenen suçtan dolayı tüm mesuliyet şirket sahibi yada şirket yetkilisine aittir.

Dolpway 5651 Loglama Cihazı nerelerde kullanılmalıdır ?

Dolpway 5651 Loglama cihazı Kamu Kurumları , Özel Şirketler , Hastahaneler , Okullar , Alışveriş Merkezleri vb. gibi kurumlar , İnternet Kafeler , Oteller , Kafeler , Öğrenci Yurtları , Halka Açık Park Alanları gibi ücretli veya ücretsiz  internet hizmeti dağılımı yapan tüm alanlarda kullanılması zorunludur.

5651 Loglama Programı 5651 Loglama Programı[/caption]

5651 Loglama Programı